• Welcome to the new NAXJA Forum! If your password does not work, please use "Forgot your password?" link on the log-in page. Please feel free to reach out to [email protected] if we can provide any assistance.

Happy Birthday Ira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xj-grin

NAXJA Member #1096
:sunshine:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
!!!!!!!h!!!!!!!a!!!!!!!!p!!!!!!!p!!!!!!!!!y!!!!!!!!!! !!!!!!!!b!!!!!!I!!!!!!!r!!!!!!!t!!!!!!!!h!!!!!!!!d!!!!!!!a!!!!!!!!y!!!!!!!!!!!!!!! Ira! :D
 
What's going on? I can't hear ya....... :dunno:





HBD ya bastid.......... :D
 
HAPPY BIRTHDAY IRA!!! :party:
 
Since you are starting to fossilize, I'll make the print a little easier to read and raise my internet voice: HAPPY BIRTHDAY YA OL GEEZER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)
 
Happy birthday Ira!!!!!
 
Since you are starting to fossilize, I'll make the print a little easier to read and raise my internet voice: HAPPY BIRTHDAY YA OL GEEZER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)

MUHUHAHAHAHAHA Happy b day homie
 
HHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAVVVVVVVVVVVVVVVEEEEEEEEEEEEEEE A GGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOODDDDDDDDDDDDDD OOOOOONNNNNNNNNNEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Thanks Everyone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I had an awesome birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D This is how I spent the past week :yelclap:

P1040308.jpg

:yelclap:
P1040274.jpg

:yelclap:
P1040262.jpg

:yelclap:
P1040280.jpg

:yelclap:
P1040228.jpg

The view...... The drive :worship:
 
Last edited:
Back
Top